PFFF



Ligger i sägen och tänker på massa skit saker. Hatar att inte göra något bara sitta hemma det får mig att må dåligt , men saken är att jag inte orkar dra ut. FÅR SKYLLA MIG SJÄLV!  Idag har jag inte gjort något bara varit hemma och städat, senare gick jag och mamma till Willys och handlade. Satte mig och spelade nya GTA på PS3…  
Nu kollar jag lite på Iphone  funderat att köpa men det får jag se om jag orkar vet inte om jag ska ha svart eller vit ?…  
ska  nog kolla om det finns några filmer så ska ligga och kolla lite. Ha det så bra puss♥










Fest 2



 Grym Fest igår!! stort PLUS.
Idag ska jag på en födelsedagsfest min mammas kompis fyller år och det är Ildas mamma ,hon fyller 40 så vi ska fira henne i en stor lokal.





ha det bra pussss













Fest 1

Idag ska jag dra på en Balkanfest i Hok ? wtf jag vet inte ens var det ligger....
Men det fixar sig Ilda kör mig och fanny dit. Hinner inte ta någon bild  så lägger in en bild från nyår, för att jag ska festa med dessa personer  som är på bilden pluss massa andra ;)hehhe så ni får ha en bra kväll det ska jag ialla fall ha pusssss♥







undra vem alla är ;)





studenten

Orkar inte skriva hela historien så jag skriver lite kort hoppas ni fattar. ;)

Tidig morgon


Duschade


Fixade  mig


Tog på mig

Bussen till skolan( Sanda)


Kollade på när mina vänner sprang ut

Hem igen


 bytte om


Jag och min bror gick på studentfest


 hem igen och fixade mig lite


Sedan så körde min bror mig och mina föräldrar till min kusins studentfest.



Kom hem vid 3.

 

Orkade inte hämta min kamera där andra bilder  fans , så jag lägger upp en bild på mig och min kompis :)




                      


Shopping

Idag hade jag skolavslutning men jag gick inte på den  hahah orkade verkligen inte . men ist så va jag hemma och tog det lugnt senare mot 16.00 tiden så gick jag och min mamma till a6 med min kompis och hennes mamma.. så klart blev det shopping där med :)















A6 med Maria

Igår så var jag i stan med Imelda, senare så smsa Maria mig och frågade om jag ville dra till a6 med henne så klart följde jag med. Vi gick runt  kollade lite vad som fanns . Jag hittade ett fint linne från BIK BOK som kan vara fint till sommaren när man är brun ;)




färgadelinser.com

Jag har alltid velat testa blå linser men har varit osäker  om det skulle passa mig. Så för någon vecka sedan så  beställde jag blå linser. Satt över 4 timmar för att kunna hitta  linserna som skulle  passa mina ögon.


Mörkbruna till ljusblåa ? ser rätt bra ut ;)


Med linser och utan





            


                       


Back on track

Gud jag vet att jag inte har bloggat på jävligt länge. Har inte hunnit skolan tar för mycket tid . Men ska börja blogga igen . Min blogg kommer varar mycket aktiv på sommaren det är jag 100 på . :)



RSS 2.0