Med tjejerna

 Ligger i sängen och snackar med min bebis. Tjejerna va hos mig vi gjorde tacos och snackade, de va  en riktigt  skön kväll  med dom bästa  . men nu ska jag dra och lägga mig och fortsätta och snacka med min bebis.

God natt


hahaha så mobbad bild


SNÖ NU?

Bloggar typ aldrig bara för att jag inte orkar har för mycket att göra.  Praktiserar varige dag från 10:00 till 18:00 och jag är ju sjukt trött när jag kommer hem , så jag äter, duschar och sedan lägger jag mig. Så jag hinner inte sätta på min dator hmm. Aja inget att göra åt men snart kommer jag nog börjar blogga igen som jag brukar. Har ju en vecka kvar på praktik sen så kommer det nog gå bättre.

 

Ikväll ska jag sitta hemma och ta det lugnt vad annars? Orkar inte gå ut plus det har snöat igår  :S är så jävla arg att man inte ens kan få lite sol tills snön ska komma igen. MEN HALÅÅ måste vi människor gå till solarium  för att vi ska få lite färg.

 

Shhiiiit vissa av oss är lika vita som snön :S





 


Praktik

Praktik imorgon då ! så skönt att slippa skolan i 2 veckor.  jag kommer praktisera med Maria♥ sjukt roligt kommer vi ha det ;)

 Gud är inte den personen som gillar att bara ha svarta kläder på mig, vi måste ha..

 ♥svart KICKS tröja
 ♥svarta byxor
 ♥Svarta skor 

 Ehh det gör inget  man behöver i alla fall inte stå i 40 minuter och leta efter vad man ska ha på sig.  haha


Tar en bild på hur jag såg ut första dagen på praktiken  hahaha lägger inte in så mycket bilder på mig så kan la passa på :p


Hörs imorgon puss 



             


love them♥



Inne lite på internet så hittade jag riktig söta skor på

have2have.se♥








  

 


we live for the weekends we' ll never remember

Orkar inte med att blogga dessa dagar men vad ska jag göra ? har fullt upp med skolan och andra saker, så jag hinner inte. Men måste börja blogga mera. Idag va jag ute med tjejerna vi fikade, vad annars ? imorgon så ska jag nog dra upp till a6 men det får jag se om jag orkar med.  Nästa väcka är det praktig i två veckor  :D jag ska praktisera på KICKS i stan med Maria, det kommer blir sjukt roligt ;)


Nu ska jag nog bara ta det lugnt kolla på någon film och inget mer.  skriver nog imorgon vad som händer men är så JÄVLA  trött på allt. Orkar bara inte göra något!!!



Men aja nu blir det film puss hej ♥



Förlåt

Har inte hunnit blogga på riktig länge. Haft fult upp med skolan . Kanske bloggar då och då för att  jag orkar inte blogga så mycket nu för tiden . Men aja det får vi la se om jag gör något inlägg varige dag annars blir det varannan dag. :p


 
sitter i skolan har personlig försäljning  slutar 16:00  så ska skynda mig hem,  sedan så ska jag städa en snabbis. Senare mot 18:00  blir det en lång promenad med Derya.

 

Kanske hörs senare puss








Film

Nu blir det film med min bebis♥

 

 puss hörs imorgon god natt♥



kiss


3 Mars

Nästan alla bloggare börjar med att skriva idag så va jag i skolan ! jag själv gör det,  men fatta hur mycket skolan tar från våra liv? Vi går i skolan vecka efter vecka .


Jag vill inte sitta här och skriva ah skola är inget man behöver  bla bla . Det är klart man behöver skola,va då man vill ju inte vara en hemmafru hela sitt liv eller ? haha ajjjja.


Men jag är döds trött ska sova en stund i alla fall och sedan blir det promenad med Derya vid 18 tiden . När jag kommer hem  så ska jag gå in och kolla på biljetter.


Hörs senare pöööööööööööööööööz






11 Månader ♥



Tiden går så snabbt! man kan inte tro att det är redan 11 månader med min Älskling!!!♥

Men jag är så glad över att jag har en så fin pojkvän.  Han får mig att le så sjukt mycket. En kille man får inte nog av helt enkelt. Hoppas det håller riktigt länge mellan oss.

Älskar dig min Bebis ♥     


A6 med mamma

Idag va det ingen skola för min del !  Imorse hade sjukt ont i magen så  jag orkade inte dra. Senare den dagen så kände jag mig mycket bättre, så jag och mamma♥ åkte upp till a6. Klockan va halv 7 när vi va framme så vi han inte gå runt och kolla så mycket.

Men lite saker köpte jag i alla fall : )



DEN SKINNJACKAN JAG VILLE HA VA SLUT :(

Drar nog till Göteborg och shoppar där istället men det får jag  se

 
Kram irma




 


Chris Mhina - Taking Pictures



Viste ni att han är från Sverige ?
 Hans Pappa är från Tanzania och hans  mamma  är från Sverige ; )



Skinnjacka ♥


Jag älskar skinnjackor men jag hittar inga fina, så jag gick in på olik sidor för att hitta en PERFEKT jacka. Så jag Hittade en riktigt fin från BikBok.


 
En sak jag absolut inte gillar med den är att det  inte är äkta skinn ! Annars är  den  perfekt ! får se om jag köper  den. Ska kolla runt lite till och försöka att hitta bättre.

 



            


Sitter i skolan !



Sitter i skolan är helt förstörd . Idag  Började jag skolan 8:30 och så slutar jag vid 16:00 kommer inte orka! Igår va det en riktigt jobbig dag för mig, mycket hände men nu är det bra igen.

 

Min frukost va Billys Pannkakor med Choklad  muuumsss  ; )

 

Men nu måste jag hänga med på lektionen igen. Har prov på information & layout snart och måste plugga sönder. Nu  på torsdag har jag det största svenska   provet , så det blir 

 
PLUGG! PLUGG! PLUGG! Hela veckan då : (




RSS 2.0